Organisatie

Jadis Agri b.v. is een internationaal opererende organisatie, gericht op de ontwikkeling, verkoop en marketing van veilige en speciale additieven. Jadis verzorgt een gediversifieerd programma van veilige toevoegingsmiddelen, diensten en hygiënemiddelen voor de agrarische industrie.

Onze klanten zijn onze grootste bron van inspiratie.

Onze ambitie is om zo dicht mogelijk bij de klant te staan door middel van een persoonlijke aanpak waarbij wij u graag informeren, inspireren en enthousiasmeren.

Jadis stelt zich ten doel om de ideeën van onze afnemers van binnenuit te begrijpen, zodat wij een oplossing op maat kunnen bieden. Met het centraal stellen van de klant trachten wij een gezonde groei te realiseren, zodat de continuïteit gewaarborgd blijft en u hiermee uw voordeel kunt doen.

Bij Jadis staat kwaliteit voorop zo hebben wij een afdeling die zich puur op kwaliteitsvraagstukken concentreert.

Missie - Topprestaties door teamwork

Jadis Agri b.v. staat voor de vertegenwoordiging van mooie en kwalitatief hoogwaardige producten die door middel van onderzoek hebben bewezen het verschil te maken.

Wij streven ernaar om samen met onze afnemers op een gezonde manier topprestaties te behalen, waarbij betrouwbaarheid, innovatie en maatwerk onze kernwaardes zijn. Hierbij richten wij ons op toeleveranciers van de akker- en tuinbouwsector, waarbij wij ons niet beperken door grenzen.

Toen en nu

1996

Jadis Additiva b.v. is een internationaal opererende organisatie, gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop en marketing van gezonde, veilige en speciale producten. Jadis Agri b.v. werd in 2016 opgericht.

2001

In 2001 werd de joint venture Microtracers Services Europe (MTSE) GmbH opgericht. Bij MTSE staat het optimaliseren mengprocessen centraal.

Vandaag

Tegenwoordig zijn Jadis Additiva en Jadis Agri eigentijdse en toonaangevende bedrijven waar samenwerken aan de basis staat voor succes. Het team van Jadis wordt gevormd door zeer ervaren en betrokken medewerkers die graag net een stapje harder lopen om het u helemaal naar de zin te maken. Korte lijnen, kennis van zaken en een pragmatische en efficiënte werkwijze zorgen ervoor dat we klanten echt maatwerk kunnen bieden. Op die manier maken we al sinds 1996 het verschil.

Kwaliteit

Alleen het allerbeste is goed genoeg voor onze afnemers. Ons kwaliteitssysteem is er dan ook op gericht om de kwaliteit van onze producten, werkwijze en dienstverlening continu te verbeteren. Uw mening en ervaringen zijn daarbij van groot belang voor ons. Want uiteindelijk is kwaliteit wat u ervan vindt.

Afdeling kwaliteit
Constante kwaliteit begint bij de hoogopgeleide en betrokken medewerkers van onze afdeling kwaliteit. Zij zijn een vraagbaak voor onze klanten en dankzij training en bijscholing continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderzoek, producteigenschappen en nieuwe wet- en regelgeving.

Certificering
De producten EVR en TMS zijn toegestaan door SKAL en mogen in de biologische sector gebruikt worden.

Ons kwaliteitssysteem is er dan ook op gericht om de kwaliteit van onze producten, werkwijze en dienstverlening continu te verbeteren. 

Onderzoek

De drang om te innoveren zorgt ervoor dat Jadis graag betrokken is bij het ontwikkelen en testen van zowel bestaande als nieuwe producten. Dat doen we in eigen huis, maar ook in samenwerking met onze afnemers en leveranciers en met erkende onderzoeksinstituten en gerenommeerde praktijkbedrijven van over de hele wereld. Op die manier bouwen we continu aan een enorme kennisbank, waar onze afnemers grenzeloos uit kunnen putten.

Heeft u interesse in onze producten? Neem contact met ons op!